ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DİN EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. İSMAİL SAĞLAM MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

30-01-2023

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Din Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Sağlam ve kıymetli ailesi, 30 Ocak 2023 Pazartesi günü Müftümüz Mustafa Trampa’ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Prof. Dr. İsmail Sağlam, Din Eğitimi konusunda Müftümüze bilgi vererek fikirlerini beyan etti. İkili, istişarelerde bulundu ve birbirine hediye takdim etti. Ziyaret esnasında, Müftü Yardımcılarımız Fatma İmam ve Ahmet Hraloğlu, Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu, Müftülüğümüzün Genel Sekreteri Vaiz Din Eğitimcisi Emine Palazlı ve Prof. Dr. İsmail Sağlam hocamıza eşlik eden Müftülüğümüzün Vaiz Din Eğitimcileri Betül Abdullahoğlu ve Ahmet Petlo hazır bulundu. Son olarak Müftümüz Trampa, Prof. Dr. İsmail Sağlam ve kıymetli ailesine ziyaretlerinden dolayı şükranlarını sunarak memnuniyetini ifade etti.