GENÇ MÜFTÜLÜK ŞAHİN KIZ GRUBU MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

18-02-2023

GENÇ MÜFTÜLÜK ŞAHİN KIZ GRUBU MÜFTÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan genç soydaşlarımız için İskeçe Müftülüğü’müzün bünyesinde ‘Genç Müftülük’ faaliyete geçti.

Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu’nun koordinatörlüğünde İskeçe Merkez, Balkan, Yaka ve Ova bölgelerinde Din Eğitimcilerimiz, Batı Trakya İskeçe Bölgesi Müslüman Türk genç soydaşlarımıza yönelik atölyeler düzenlemektedirler. Bu doğrultuda, İskeçe Müftülüğü Genel Sekreteri Vaiz Emine Palazlı ve Genç Müftülük Şahin Kız Grubu, 18 Şubat 2023 Cumartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek Mirac Kandil’ini kutladılar ve Anavatan’ımız Türkiye’de "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için geçmiş olsun dileklerinde bulundular, üzüntülerini ifade ettiler. Müftümüz Trampa’yla Batı Trakya Müslüman Türk gençleri olarak depremzede kardeşlerimize yönelik neler yapabilecekleri hususunda fikir alışverişinde bulundular. Faziletli Müftümüz Trampa, depremzede kardeşlerimize yönelik gösterdikleri hassasiyetlerinden ötürü genç soydaşlarımızı tebrik etti ve bir takım tavsiyelerde bulundu.

Buna binaen, Müftümüz genç soydaşlarımıza merhum Müftülerimiz Mustafa Hilmi, Mehmet Emin Ağa ve yakın zamanda dar-ı bekaya irtihal eden Ahmet Mete hakkında bilgi verdi. Akabinde genç soydaşlarımız kabristana giderek merhum müftülerimizi ziyaret ettiler ve dualarla andılar.

Gençlerin Müftümüze gerçekleştirdikleri ziyarete, Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam ile Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu katıldı.

Genç Müftülük Şahin Kızları, 18 Şubat 2023 Cumartesi günü Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin’e de ziyaret gerçekleştirerek depremzedeler için üzüntülerini paylaştılar ve neler yapabilecekleri konusunda istişare ettiler.