FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA CUMA NAMAZINI SİNİKOVA MERKEZ CAMİİ’NDE EDA ETTİ

03-03-2023

İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa, 3 Mart 2023 tarihinde Cuma namazını balkan bölgesi Sinikova Merkez Camii’nde eda etti. Müftümüz Mustafa Trampa’ya Sinikova Merkez ziyaretinde, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti. Müftümüz ve Müftü Yardımcımız, Sinikova Merkez Camii imamı Hafız Ercan Şehrin, Sinikova Eski Nahiye Müdürü Niyazi Avcı, Ilıca Eski Nahiye Müdürü Hasan Nazır, Mustafçova Belediye Başkan Yardımcıları Ergül Kuşçu ve Sami Kehaya, Mustafçova Belediyesi Başkan Danışmanı Ertan İmam ve buradaki soydaşlarımız tarafından karşılandı. Cuma namazından sonra, Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu Sinikova halkıyla sohbet ederek yoğun ilgilerinden ötürü teşekkürlerini sundular ve memnuniyetlerini dile getirdiler.