PROF. DR. İSMAİL SAĞLAM’DAN ’İLKÖĞRETİM DÖNEMİ GELİŞİM - İLETİŞİM VE EĞİTİM’ ADLI ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

08-03-2023

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Din Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Sağlam Müftümüz Mustafa Trampa moderatörlüğünde, 8 Mart 2023 Çarşamba akşamı saat 20:30’da Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Din Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Sağlam, Müftlüğümüzün çatısı altında görev yapan İlahiyatçı din görevlilerine yönelik "İlköğretim Dönemi Gelişim-İletişim ve Eğitim" konulu çevrim içi bir konferans verdi.

İskeçe Müftülüğü İlahiyat mezunu din görevlileri ve Vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi göstererek Prof. Dr. İsmail Sağlam’a sorular sordular.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda Müftümüz Trampa ve din görevlilerimiz Prof. Dr. İsmail Sağlam’a teşekkürlerini sundular ve bu gibi seminerlerin devamını temenni ettiklerini ifade ederek memnuniyetlerini gösterdiler.