‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN DOKUZUNCU HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

09-03-2023

‘‘KADINA UMUT TOPLUMA HAYAT’’ PROJESİNİN DOKUZUNCU HAFTA PROGRAMI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Kadına Umut, Topluma Hayat’’ projesinin dokuzuncu hafta toplantıları büyük bir katılımla tamamlandı.

Proje kapsamında Batı Trakya Müslüman Türk kadınları 8 Mart 2023 Çarşamba günü 8 Mart 2023 Çarşamba günü Peşevik’te saat 12:30’da, aynı gün Elmalı’da saat 14:30’da, Koyunköy’de ise saat 19:30’da buluştu.

Proje kapsamında dokuzuncu hafta konukları İskeçe Müftülüğü İlâhiyatçı Vaize Betül Abdullah ‘‘Kadın Halleri’’ konusunu işlerken Kadın Doğum Uzmanı Selma Giroğlu ‘‘Kadın Hastalıkları ve Erken Teşhisin Önemi’’ konusunu ele aldı.

Paşevik’te kadınlara konuşma sonrasında ikramlıklar sunuldu.

Paşevik, Elmalı ve Koyunköy’de kadınların yoğun ilgi gösterdiği projede konuşmacıların sunumları dikkatle takip edildi.