GENÇ MÜFTÜLÜK İSKEÇE KIZ EKİBİ T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSUMUZ ÜNAL’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

22-03-2023

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde ve İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürümüz Doktorant Sezin Azizoğlu’nun moderatörlüğünde, İskeçe Müftülüğü Din Eğitimcilerimiz İskeçe bölgesi genç soydaşlarımızın milli ve dini değerlerine bağlı, gelecek ve sorumluluk bilincine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla gençlerle buluşuyorlar.

Bu minvalde, İskeçe Ortaokul ve Liseli genç kızlarımızla haftalık atölyeler düzenleyen Eğitim Şube Müdürümüz Din Eğitim Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve Genç Müftülük İskeçe Kız Ekibi 22 Mart 2023 Çarşamba günü, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal’ı Ramazan ayı öncesinde makamında  ziyaret etti.

Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Bilimcisi Sezin Azizoğlu ve İskeçe Kız Ekibi, Sayın Başkonsolosumuz Ünal’a çalışmaları hakkında bilgiler vererek, kendisinden bir dizi kıymetli tavsiyeler dinleme fırsatı buldular.

Ziyaret esnasında, Genç Müftülük İskeçe Kız Ekibi T.C. Gümülcine Başkonsolosumuz Sayın Aykut Ünal’a hediye takdim ettiler ve Sayın Başkonsolosumuzu ziyaret ettikleri için memnuniyetlerini dile getirdiler.