İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE ÇOCUK MÜFTÜLÜK FAALİYETE GEÇTİ

23-03-2023

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE ÇOCUK MÜFTÜLÜK FAALİYETE GEÇTİ

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan çocuklarımız için ‘Çocuk Müftülük’ kuruldu.

Çocuk Müftülük Koordinatörlüğü’nde İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Doktorantı Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün birçok Din Eğitimcisi yer almaktadır.

Çocuk Müftülük kapsamında; İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgesi gençleri her hafta farklı atölyelerde buluşuyorlar.

Çocuk Müftülük; Din, Kur’an, Oyun, Sanat, Bilim, Dini Musiki, Eğlence, Kitap, Hikaye, Atölye- workshop, Bilmeceler ve Değerler ile çocuk soydaşlarımızla biraraya gelerek gelişen bilgi ve teknolojinin sınırları kaldırıp, adeta küçük bir köye dönüştürdüğü bir dünyada yaşamak zorunda kalan, bizlere Allah’ın emaneti ve geleceğimiz olan günümüz çocuklarına farkındalık kazandırarak manevi ve milli değerlerimizi hatırlatmayı amaçlamaktadır.