RAMAZAN AYI ÇOCUK VE GENÇ MÜFTÜLÜK İFTAR PROGRAMI

24-03-2023

RAMAZAN AYI ÇOCUK VE GENÇ MÜFTÜLÜK İFTAR PROGRAMI

Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde İskeçe Merkez, Ova, Yaka ve Balkan bölgelerinde yaşayan çocuklarımız için ‘Çocuk Müftülük’ ve gençlerimiz için ‘Genç Müftülük’ kuruldu.

Çocuk ve Genç Müftülük Koordinatörlüğü’nde İskeçe Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü Din Eğitimi Doktorantı Sezin Azizoğlu ve Müftülüğümüzün Din Eğitimcileri yer almaktadır.

Bu minvalde, 2023 Ramazan ayında Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde Müftülüğümüz tarafından ilk defa sadece gençlerimize yönelik Ramazan iftarları düzenleniyor.

Çocuk ve Genç soydaşlarımıza yönelik Ramazan ayı iftar programı, civar köylerin çocuk ve gençlerini de kapsayacak şekilde sekiz yerde gerçekleşiyor. Ramazan ayının ilk çocuk ve genç iftarı Şahin köyü Karacaahmet Tekke Camii’nde, 24 Mart 2023 Cuma akşamı gerçekleşiyor. Şahin çocuk ve gençlik iftarına; Şahin, Elmalı, Sinikova, Ilıca ve Memkova köylerinde yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz katılıyor.

Ramazan Ayı Çocuk ve Gençlere yönelik İftar Programı:

24 Mart 2023

CUMA