T.C. GÜMÜLCİNE BAŞKONSOLOSU AYKUT ÜNAL VE MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA MUHACİR CAMİİ’NDE SOYDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER

31-03-2023

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut Ünal, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ile birlikte, 31 Mart 2023 Cuma günü Cuma namazını İskeçe Merkez Muhacir Camii’nde eda ettiler.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu sayın Aykut Ünal’a, Gümülcine Muavin Konsolosu Barış Çulha, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya da Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu eşlik etti.

Başkonsolos sn. Ünal Müftümüz Mustafa Trampa ile Cuma namazını İskeçe’nin güzide camilerinden olan Muhacir Camii’nde eda ettiler. Burada Muhacir Camii imamı Hasan Hacı Hüseyin tarafından karşılanarak Batı Trakya Müslüman Türk soydaşlarla bir araya geldiler.

Ardından, Cuma namazına katılan halkla fotoğraflar çektirerek yoğun ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundular. Daha sonra İskeçe Türk Birliği’ne geçerek buradaki soydaşlarla buluştular.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve Muavin Konsolos Barış Çulha’ya Müftümüz Trampa’nın yanı sıra, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, İskeçe Belediye Başkan Yardımcıları Süha Bekiroğlu ve Levent Karaosman, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu,  İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, DEB Partisi  Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, Azınlık Okulları Encümenler Birliği Başkanı Ahmet Kara, İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Müdürü Selçuk Fehmi, Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü Bilal Budur, İskeçe eski Vali Yardımcısı Musa Vidinli, İskeçe Müftülüğü Personeli ve birçok soydaş eşlik etti.