MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN KADIN DİN GÖREVLİLERİ BATI TRAKYA TÜRK KADIN PLATFORMU’NUN İFTARINA KATILDI

10-04-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa ve Müftülüğümüzün kadın din eğitimcilerini temsilen Vaize Hafize Karasalih, Din eğitimcisi Fatma Burbun, Rabia İbrahimko, Emine İmam ve Hafız Sıdıka Batkal, 10 Nisan 2023 Pazartesi akşamı Batı Trakya Türk Kadın Platformu’nun dernek temsilcileriyle düzenlediği geleneksel iftar yemeğine katıldılar.

Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Zeynur Bargan’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Batı Trakya Türk Kadın Platformu dernek temsilcileri ile geleneksel iftarımızı gerçekleştirdik. Başta T.C Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünalı’ın eşi İlayda Ünal, Konsolos Barış Çulha’nın eşi Ege Çulha, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’nın eşi Nadire Ömer Trampa, kurum kuruluş başkanların eşleri ve yöneticilerine iştiraklarından dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.