CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN VE BERABERİNDEKİ HEYET MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

15-04-2023

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, BTTD İzmir Şube Başkanı Durmuş Mümin ve beraberindeki heyet, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya makamında  nezaket ziyaretinde bulundular. Müftümüz Trampa’ya, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve Müftülük Personeli eşlik etti. Müftümüz, ziyaretçilere hediye takdiminde bulundu ve geldikleri için teşekkür etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, BTTD İzmir Şube Başkanı Durmuş Mümin ve beraberindeki heyet, merhum Müftülerimiz Mehmet Emin Ağa ve Ahmet Mete’nin mezarlarını ziyaret ederek dua ettiler. Kabir ziyaretinde, İskeçe Müftülüğü Personel Şube Müdürümüz Mustafa Kamo kendilerine eşlik etti.