FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KADİR GECESİNDE SÜNNE CAMİİ’NDE HALK İLE BİR ARAYA GELDİ

18-04-2023

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA KADİR GECESİNDE SÜNNE CAMİİ’NDE HALK İLE  BİR ARAYA GELDİ

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve Personel Şube Müdürümüz Mustafa Kamo, 17 Nisan 2023 Kadir gecesinde Sünne Mahalle gençleri tarafından merhum Müftümüz Ahmet Mete ve Sünne imamı merhum Remzi Şaban adına okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldılar. Şeref konuğu olarak, Anavatan’ımız Türkiye’nin
Gümülcine Başkonsolosu sn. Aykut Ünal da iştirak etti. Bunun yanı sıra, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço ve İskeçe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Karaosman programa katıldılar. Mevlid’e katılan heyeti, Sünne gençlerinin yanı sıra Sünne imamı Cüneyt Tüccar, merhum Müftümüz Ahmet Mete’nin oğlu Mehmet Mete, damadı Muhammet Fatih Deli ve buradaki soydaşlar karşıladı.

Devamında, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa, merhum Müftümüz Ahmet Mete ile merhum Sünne imamı  Remzi Şaban için okutulan Mevlid’in duasını yaparak gecenin önemine binaen kısa konuşma yaptı. Ardından Başkonsolosumuz Sayın Ünal kısa bir konuşma yaptı.

Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya hesabından, “İskeçe Sünne Camii’nde merhum İskeçe Müftüsü Ahmet Mete için düzenlenen Mevlit ile Kadir Gecesi etkinliğine katıldık.” paylaşımını yaptı.