FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ MUSTAFA TRAMPA ILICA AŞAĞI MAHALLE’DE DÜZENLENEN İFTARA KATILDI

18-04-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu, 18 Nisan 2023 tarihinde Ilıca Aşağı Mahalle halkının düzenlediği iftara katıldılar. Ilıca Aşağı Mahalle’de düzenlenen iftara Batı Trakya Müslüman Türk Azınlık temsilcileri de iştirak ettiler.

Müftümüz Trampa ve beraberindeki heyet, Ilıca Aşağı Mahalle imamı İzzet Osmanoğlu ve buradaki soydaşlar tarafından karşılandı. Müftümüz ve beraberindekiler, teravih namazını Ilıca Aşağı Mahalle Camii’nde eda ettiler ve Ilıca halkına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.