PROF. DR. MİTHAT ESER’DEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN PERSONELİNE YÖNELİK ÇEVRİM İÇİ KONFERANS

10-05-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın moderatörlüğünde, 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 19:00’da Selçuk Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Siyer-i Nebi ve İslâm Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mithat Eser, İskeçe Müftülüğü kadın ve erkek personeline yönelik "Engelli Sahâbîler’’ konulu çevrim içi bir konferans verdi.

İskeçe Müftülüğü İlâhiyat mezunu din görevlileri ve vaizler zoom üzerinden katıldıkları konferansa yoğun ilgi gösterdiler.

Müftülüğümüzün düzenlediği çevrim içi konferansın sonunda Müftümüz Trampa, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve din görevlilerimiz Prof. Dr. Mithat Eser hocamıza teşekkürlerini sundular ve bu gibi seminerlerin devamını temenni ettiklerini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.