AGNİLA KÖYÜNDE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

15-05-2023

AGNİLA KÖYÜNDE HATİM COŞKUSU YAŞANDI

Müftülüğümüzün çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Agnila Kur’an Kursu’nun,14 Mayıs 2023 Pazar günü hatim merasimi gerçekleşti.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen Agnila köyü hatim merasimine, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa ve Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu iştirak ettiler.

Agnila köyü hatim merasiminde,talebelerin Kur’an-ı Kerim tilâveti, okudukları şiir ve ilâhileri büyük beğeni topladı. Müftümüz Trampa, hatim töreninin ardından dua yaparak Agnila köyü din eğitimcilerini, öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti ve başarılar diledi.

Hatim törenine Müftümüz Trampa, Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu ve Müftülüğümüzün Personel Şube Müdürü Mustafa Kamo’nun yanı sıra, İskeçe Milletvekilleri Hüseyin Zeybek ve Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ve ana muhalefet liste Başkanları, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Eyalet Meclis Üyesi, İskeçe Belediye Yardımcısı Süha Bekiroğlu ve Azınlığımızın önde gelen temsilcileri ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

Agnila köyünde gerçekleşen hatim töreninde, öğle namazından sonra misafirlere geleneksel etli pilav ve ayran ikram edildi.

13 Mayıs Cumartesi günü Agnila’da kurban kesim töreni gerçekleşti. Agnila’daki kurban kesim törenine Müftülüğümüzü temsilen Vaiz Hasan Hacıhasanoğlu katıldı.