FARKINDALIĞIN FARKINDAYIZ "ENGELSIZ HAYAT MUTLU YAŞAM" ETKİNLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

04-06-2023

Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’nın öncülüğünde, 3 Haziran 2023 Cumartesi günü Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği İskeçe Kültür Merkezi’nde "Engelsiz Hayat Mutlu Yaşam" etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Müftülüğümüzün bünyesinde faaliyet gösteren Genç Müftülük tarafından gerçekleştirildi. Davetliler, Genç Müftülük ekiplerinin sunumlarına büyük ilgi gösterdi. Genç Müftülük ekipleri, ‘‘Farkındalığın Farkındayız’’ sloganıyla engelli soydaşlarımıza yönelik bilinç oluşturmaya çalıştılar. Etkinlikte, Müftülüğümüzün Eğitim Şube Müdürü ve Genç Müftülük sorumlusu Sezin Azizoğlu’nun Moderatörlüğünde, Eğitimci Yazar İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdür Yardımcısı Halis Kuralay ve Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Prof. Dr. Mithat Eser anlamlı konuşmalar yaparak katılımcılara duygusal anlar yaşattılar.

"Engelsiz Hayat Mutlu Yaşam" etkinliğine Anavatan’ımız Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Aykut Ünal ve kıymetli eşi İlayda Ünal, Müftümüz Mustafa Trampa ve kıymetli eşi Nadire Ömer Trampa, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu,  İskeçe Müftü Yardımcılarımız Ahmet Hraloğlu ve Fatma İmam, Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’mızın temsilcileri, engelli kahramanlarımız, özel eğitimciler, basın mensubu, İskeçe Müftülüğü Personeli, Genç Müftülük Ekipleri ve halkımız katılım sundu.