ELMALI KUR’AN KURSU HATİM MERASİMİ

03-05-2011

ELMALI KUR’AN KURSU HATİM MERASİMİ

İskeçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Elmalı Kur’an Kursunun hatim merasimi 1 Mayıs 2011 Pazar günü gerçekleşti.

30 Nisan Cumartesi günü de Sayın Müftümüzün katıldığı kalabalık bir cemaatle dua ve tekbirlerle Elmalı’da Kurbanlar kesildi.

1 Mayıs 2011 Pazar günü Elmalı Kur’an Kursu öğrencilerinin tamamladığı Kur’an hatimlerinin merasimi yapıldı.

Elmalı Kur’an Kursu öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımız; Hamdi Bekir, Secdat Küçük ve Abdullah Bayraktar. Hatim merasimine Müftümüz Sayın Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Konsolos Muavini Sayın Berin Okur, Anavatan Türkiye’den İzmir’den gelen bir otobüs seçkin konuklar, Milletvekilimiz Sayın Çetin Mandacı, Eyalet Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Uzun, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal, Muzaffer Salihoğlu Orokul ve Lisesi Sahibi adına Rıza Kırlıdökme ve bu lisenin öğretmenleri, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası İskeçe Şubesi Müdürü Sayın Ömer Çay, İskeçe Türk Birliği Yöneticileri, Bulgaristan’dan ve etraf köylerden gelen kalabalık bir cemaat katıldı. Kur’an Kursu Öğrencileri hatim merasimine katılan protokole yöresel hediyeler takdim ettiler. Müftü Efendi, Konsolos Muvani Hanımefendi, Milletvekilimiz, Eyalet Başkan Yardımcısı, Belediye Başkanmız ve İzmir’den gelen heyetin Başkanı Sayın Yunus Bey yaptıkları kısa birer selâmlama ve teşekkür konuşmalarından sonra öğle namazına mütakip Elmalı köyü halkının hazırladığı pilâv ikramı yapıldı.