20 Rebiü'l-Evvel ayirac 26 Ekim ayirac İskeçe/İkindi ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1443 Salı 06:12 07:37 13:09 16:03 18:32 19:52

İSKEÇE MÜFTÜSÜ GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNDE

08-06-2011

İSKEÇE MÜFTÜSÜ GELENEKSEL PİLAV GÜNÜNDE

Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, 5 Haziran Pazar 2011 tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi Mezunlarının organize etmiş olduğu Geleneksel Pilav Günü etkinliğine katıldı.

Etkinlik protokol konuşmalarıyla başladı. Müftümüz Ahmet Mete günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı. Konuşmalrın ardından plaket ve ödül törenlerine geçildi.

GİMDER Başkanı Katip Baş, katkılımlarından dolayı Müftümüze bir teşekkür plaketi sundu. Aynı şekilde müftü efendi, İstanbul Avrupa Bölgesi İmam-Hatipleri arasında temsil edip, Arapça Hitabet Yarışmasında İstanbul Bölge 1.si ve Türkiye 2.si olan Yakup BİLGİN’ne ödülünü takdim etti.

Katılımcılara etkinliğin sonunda pilav ikram edildi.