TEBRİK VE DAVET

14-07-2011

TEBRİK VE DAVET

Muhterem Batı Trakyalı Müslüman Türk Kardeşlerim,
Üç Ayların içinde olduğumuz bu mevsimde, Berat Kandili’nin gölgesinde, Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın yaklaştığı bu mübarek günlerde sizleri Allah’ın selâmıyla selâmlar, yaptığımız ve yapacağımız hayır – hasenat ve ibadetlerimizin kabulünü Yüce Mevlâ’dan niyâz ederim.

Ekonomik krizle boğuşan memleketimizde, birçok ailemizin okuyan çocukları da bu krizden dolayı muhakkak etkilenmektedir. Hatta bazıları okullarını bırakacak duruma gelmişlerdir.

İşte hem üç aylara yakışır bir şekilde, hem beratımızın daha coşkulu ve muhteşem geçmesi, hem de maddi imkânsızlıklarla okuyan evlâtlarımıza karşı vazifelerimizi yapmak üzere 16 – 17 Temmuz 2011 Cumartesi ve Pazar günleri bir kermes düzenliyoruz. Fakir öğrenciler yararına Müftülüğümüz Bayan Din Görevlilerince İskeçe Aşağı Mahallesi Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokul ve Lisesi Spor Sitesinde Cumartesi günü saat 10:30’da açılışı olacak ve iki gün sürecek olan bu kermesimize siz tüm halkımızın maddi ve manevi desteklerinizi ve katılımlarınızı bekleriz. Allah yapacağınız yardımlarınızı kabul etsin. Bu vesileyle Berat Kandilinizi tebrik eder, kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederim.

Ahmet METE

İskeçe Müftüsü