T. C. BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN ALİ BABACAN’IN ZİYARETİYLE ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK

08-09-2011

T. C. BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN ALİ BABACAN’IN ZİYARETİYLE ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK

Bayram tatili nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, muhterem eşi, yakınları ve 3 çocuğu ile birlikte Batı Trakya’ya 30 Ağustos 2011 tarihinde özel bir ziyaret gerçekleştirildi. Heyet, Gümülcine’de Eski Camii’de kıldığı bayram namazının ardından İskeçe’yi de ziyaret ettiler. Sayın Ali Babacan ve beraberindekiler İskeçe’de ilk ziyaretini İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’ye yaptı. İskeçe Bölgesi Din Görevlilerinin yoğun katılımıyla Müftülükteki karşılama, çok coşkulu geçti. Sayın Babacan Müftülük’te bulunan bütün din görevlileriyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.Müftü Efendi Sayın Başbakan Yardımcısına İskeçe hakkında ve Müftülük faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi ve bu ziyaretten duyduğu büyük sevinci ve memnuniyeti ifade etti. Sayın Babacan da şahsına ve ailesine karşı gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti müftülükten ayrılarak İskeçe Türk Birliğine gittiler. Ardından Şahin Köyündeki yoğun ve coşkulu karşılama töreniyle İskeçe ziyareti tamamlandı.