MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARETLER

18-04-2012

MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARETLER

13 ve 14 Nisan 2012 tarihlerinde Müftülüğümüze bir dizi ziyaretler gerçekleşmiştir. Bu tarihlerde Müftümüz Sayın Ahmet Mete davetli olduğu değişik etkinlikler için Türkiye’de bulunduğu için, misafirleri İskeçe Müftülüğü çalışanları ağırladı.

13 Nisan 2012 Cuma günü T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ve Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Ziyarette T. C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç da hazır bulundu.

Aynı gün, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ve beraberindeki heyet Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Her iki heyete de müftülük faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve ardından Cuma Namazını kılmak üzere Sünne Mahallesi Camiine gidildi. Cuma namazına müteakip, cemaatimiz Anavatanımız Türkiye’den gelen bu seçkin heyetlerle kucaklaşarak hasret giderdi.

14 Nisan 2012 Cumartesi günü T. C. Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Sayın Osman Tıraşçı ve Edirne Müftüsü Sayın Ömer Taşçıoğlu Müftülüğümüzü ziyaret etti. Beraberlerinde Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif de vardı. Kısa bir görüşmeden sonra İskeçe’den ayrıldılar.

Aynı gün, Türk Eğitim Sen Edirne Şubesinden kalabalık bir heyet Müftülüğümüzü ziyaret etti. Müftülük sorunu ve müftülük faaliyetleri hakkında bilgi alan bu heyet, burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek ayrıldılar.