KOYUNKÖY’DE MAHYA

05-09-2012

KOYUNKÖY’DE MAHYA

26 Ağustos 2012 Pazar günü İskeçe’nin Koyunköy’ünde muhteşem bir mahya töreni gereçekleşti. Törene; İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Bölge Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Uzun, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğunu temsilen Konsolosluk çalışanlarından Ramadan Duban, DEB Partisi İskeçe Temsilcisi Ozan Ahmetoğlu, eski milletvekiller ve kalabalık bir halk katıldı.

İskeçe Müftülüğü İlahi Grubu’nun okuduğu ilahiler ve mevlid büyük beğeni topladı. Müftü Efendi, başka bir etkinliğe katılması gerektiğinden, arada bir konuşma yaptı ve törenden ayrıldı. Müftü Efendi konuşmasında; mahyayı düzenleyen Koyunköy halkını ve özellikle gençleri tebrik etti. Okunan mevlid ve ilahilerin ardından, Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu dua yaptı ve öğlen namazına kadar vaaz etti.