Kurban Vekâletlerini Değerlendirme Kampanyası

24-10-2013

Kurban Vekâletlerini Değerlendirme Kampanyası

İskeçe Müftülüğü olarak her yıl olduğu gibi bu sene de kurban etlerinin daha çok ihtiyaç sahibi olan kimselere ulaştırmak üzere düzenlediğimiz kurban vekâletlerini değerlendirme kampanyası Allah’ın izniyle büyük bir başarıyla tamamlandı.

Bu kampanyada 370 kurban bedeli toplanıp; 200’ü bölgemizde kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır. Geri kalan 170’i de Balkanlardaki Müftülükler vasıtasıyla Arnavutluk ve Bulgaristan’a gönderilmiştir.

Ayrıca Almanya’dan HASENE Vakfı da Müftülüğümüze 155 kurban bedeli bağışlamış olup bölgemizdeki fakirlere dağıtılmıştır. Bölgemizdeki kurbanlar 1115 aileye ulaştırılmıştır.

Bu kampanyada maddi ve manevi destek veren başta müftülüğümüz elemanlarına olmak üzere herkese teşekkür eder, kurbanlarını bağışlayan kardeşlerimizin kurbanlarının kabulünü Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederim.

İskeçe Müftüsü
Ahmet METE