"ÖĞRENCİMİZE SAHİP ÇIKALIM" PROJESİ

24-10-2013

"ÖĞRENCİMİZE SAHİP ÇIKALIM" PROJESİ

26 Eylül 2013 Salı günü Faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete Başkanlığı’nda Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren İskeçe Bölgesi Din Görevlileriyle yapılan toplantıda, fakir öğrencilerin desteklenmesi hususu da gündeme alındı. Burada gelen teklif üzerine, gönüllü bir yardım sandığının oluşturulması hususu üzerinde duruldu ve bu konu din görevlilerimiz arasında benimsendi. Böylece "ÖĞRENCİMİZE SAHİP ÇIKALIM" isimli projeyle yardım sandığı oluşturuldu. Bu projeyle tespit edilecek ihtiyaç sahibi ve fakirlikten dolayı okuyamayan öğrencilerimize destek sağlanacaktır.

"ÖĞRENCİMİZE SAHİP ÇIKALIM" projesine, din görevlilerimizin yanı sıra, dışarıdan da katılım kabul edilmektedir. Bu projemizin hayırlı olmasını ve yapacağımız yardımların kabulünü Cenâb-ı Hak’tan niyâz ederim.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü