8 Ramazan ayirac 20 Nisan ayirac İskeçe/Yatsı ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1442 Salı 04:53 06:27 13:24 17:10 20:12 21:40

DİN GÖREVLİLERİNE SEMİNER

21-01-2014

DİN GÖREVLİLERİNE SEMİNER

Polonya’nın başkenti Varşova’da 9 -11 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenen “Müslümanlara Karşı Nefret Suçlarıyla Mücadele Etmek” konulu eğitim seminerine, Batı Trakya’dan İskeçe Müftülüğü’nü temsilen Ümit Farzlı katıldı.

Bu eğitim seminerinin çok yararlı geçtiğini aktaran Ümit Farzlı, buradaki bilgiler ışığında yapılan hazırlık çalışmasından sonra, İskeçe Müftülüğü’nce din görevlilerine yönelik yapılmakta olan seminerler çerçevesinde geçen hafta “İslamofobi” ile alakalı bir seminerle intibalarını ve bilgilerini din görevlilerle paylaştı.

Seminer sonunda katılımcılar intibalarını aktarmak üzere bir “Değerlendirme Formu” doldurdu. Ayrıca hazırlanan “Nefret Suçları” isimli bir broşür dağıtıldı.