3 Ramazan ayirac 15 Nisan ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

BRATANKOVA HATİM MERASİMİ

23-04-2014

BRATANKOVA HATİM MERASİMİ

20 Nisan Pazar günü Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Bratankova köyü Kur’an Kursu öğrencilerinin icra ettikleri hatim töreni düzenlendi. 19 Nisan Cumartesi günü kurban kesimi duasına Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Sayın Alper Atak ve çevre köylerinden katılan kalabalık cemaat hazır bulundu.

Pazar günü, etraf köylerden gelen kalabalık bir cemaatle çok görkemli geçen hatim törenin sonunda Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Mustafçova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Cukal, İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ramadan Nizam günün anlam ve ehemmiyeti ile alakalı konuşmalar yaptılar. Öğle namazından sonra halka etli pilav ikram edildi.