KIRKÖY KÜLTÜR DERNEĞİNDE ÖDÜL TÖRENİ

30-04-2014

KIRKÖY KÜLTÜR DERNEĞİNDE ÖDÜL TÖRENİ

27 Nisan 2014 Pazar günü Faziletli Müftümüz ve aynı zamanda Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Mete, İskeçe’nin Ova bölgesinde Kırköy Kültür Merkezinde öğrencilere yönelik düzenlenen ödül törenine katıldı. Kültür Merkezine devam eden öğrencilere işadamı SunayHüseyin tarafından ödül takdim edildi. Törene ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener, Muavin Konsolos Murat Ertaş, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Sayın Ramadan Nizam, sabık milletvekilimiz ve B.T. Türk Azınlığı Danışma Kurulu Asbaşkanı Sayın Ahmet Faikoğlu, Kırkoy Kültür Derneği Başkanı Sayın Erkan Arifoğlu, Köy İmamı İrfan İmamefendi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda halk topluluğu katıldı.