21 Rebiü'l-Evvel ayirac 27 Ekim ayirac İskeçe/İmsak ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1443 Çarşamba 06:13 07:38 13:09 16:02 18:30 19:50

BU YILIN SON HATİM TÖRENİ ILICA AŞAĞI MAHALLE’DE HATİM MERASİMİ

09-06-2015

BU YILIN SON HATİM TÖRENİ ILICA AŞAĞI MAHALLE’DE HATİM MERASİMİ

İskeçe Müftülüğü’ne bağlı faaliyet gösteren Kur’an Kurslarımızdan bu yıl sonuncusu 7 Haziran Pazar günü Ilıca Aşağı Mahallesinde gerçekleşti.

Hocalığını İzzet Osmanoğlu’nun yaptığı Ilıca Aşağı Mahalle Kur’an Kursu’nun Pazar günü icra edilen hatim merasimi; çocukların okudukları düzgün Kur’an Kerim’le, anlamlı şiir ve birçok ilâhilerle büyük beğeniyle izlendi.

Hatim törenine Faziletli Müftümüz Ahmet Mete’nin yanı sıra, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu adına Muvin Konsolos Sayın Murat Ertaş, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediyesi Başkanımız Sayın Cemil Kabza, birçok İskeçe Müftülüğü bünyasinde görev yapan din görevlileri ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Öğlen namazına müteakip Ilıca Aşağı Mahalle Gençliğinin hazırladığı etli pilav ikramı yapıldı.