ŞEHİTLERİMİZE T A Z İ Y E

09-09-2015

ŞEHİTLERİMİZE T A Z İ Y E

Anavatanımız Türkiye’de 6 Eylül 2015 Pazar günü Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen hain pusu neticesnde 16 askerimizin, bugün de aynı şekilde Iğdır’da 14 polisimizin şehit düşmesi Batı Trakya Müslüman Türkleri olarak bizi derinden üzmüştür. Son dönemde teröristlerin alçakça saldırıları neticesinde birçok askerimizin ve polisimizin şehit düşme haberleri, bizim yüreğimizi dağlıyor. Allah’tan şehitlerimize rahmet, tüm Türk Milletine başsağlığı dileriz. Yüce Rabbimden Türk Silâhlı Kuvvetlerine güç, kuvvet, nusret ve nihayi zaferler nasip etmesini niyâz ederiz. Tüm Türk Dünyası’nın hatta İslâm Dünyası’nın güç ve kuvvet kaynağı olan Anavatanımız Türkiye’ye Rabbim zeval vermesin.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü

Not: Şehitlerimiz için İskeçe merkez ve köy camilerimizde 11 Eylül 2015 Cuma namazından önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.