21 Rebiü'l-Evvel ayirac 27 Ekim ayirac İskeçe/Yatsı ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1443 Çarşamba 06:13 07:38 13:09 16:02 18:30 19:50

MÜLTECİLERE YAPILAN YARDIMA TEŞEKKÜR

02-04-2016

MÜLTECİLERE YAPILAN YARDIMA TEŞEKKÜR

İskeçe Müftülüğü öncülüğünde Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın göçmen kardeşlerimize yaptığı yardım kampanyası, çok geniş kitleye ulaşmıştır. İdomeni bölgesi en çok ihtiyacın olduğu bir bölge olması hasebiyle, İskeçe Azınlık mensuplarının yardımları bu bölgedeki mülteci kardeşlerimize yapılmıştır. Yardımlar daha çok gıda cinsinden olmuş, az miktarda giyecek yardımı da yapılmıştır. Toplanan diğer giyim eşyası ise ihtiyaca göre bilahare gönderilecktir.

İdomeni’de onbinin üstünde çok zor şartlarda bekleyen mültecilere 6 defadan olmak üzere; 5 kamyon (tır), 22 kamyonet yardım ulaştırılmıştır. Bu yardımı organize eden imam, mütevelli heyetleri başta olmak üzere, asıl bu işin kahramanları değerli Müslüman Türk Kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Bu vesileyle Yüce Allah’tan yaptığınız yardımlarınızın kabulünü niyaz eder, sıhhat, afiyet, bol ve hayırlı rızık temenni ederim.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü

NOT: Sonradan toplanan yardımlar, daha sonra ulaştırılacaktır.