GAZİANTEP’TE BİR DÜĞÜNDE VUKU BULAN MENFUR TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KINAMA

23-08-2016

GAZİANTEP’TE BİR DÜĞÜNDE VUKU BULAN MENFUR TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KINAMA

20 Ağustos 2016 tarihinde Anavatanımız Türkiye’nin Gaziantep şehrinde bir düğün sırasında insanlıktan nasibini almamış karanlık ruhlu teröristler tarafından canlı bombayla saldırmaları sonucu, büyük çoğunluğu çocuk ve kadınlardan oluşan 54 masum insanın hayatlarını kaybetmesi ve 60 üzerinde kişinin yaralanması Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olarak bizleri derinden üzmüştür. Kalleşçe yapılan bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor, doğrudan masum insanların canına kastedenleri lanetliyoruz.

Bu terör saldırısında hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin huzurunu bozmaya, Türk milletinin birliğini ve beraberliğini yok etmeye yönelik bu hain terör saldırılarının son bulmasını Yüce Mevlâdan temenni ediyoruz.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü