21-06-2018

İskeçe Müftülüğü olarak Kur’an-ı Kerim’in daha düzgün ve güzel okunmasını teşvik etmek için, İskeçe Bölgesi Kur’an Kursları arasında bu yıl beşincisi "KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA ve KUR’AN-I KERİM’DEN AYET-İ KERİME EZBERLEME YARIŞMASI", 29 Haziran 2018 Cuma günü saat 18:30’da Demircik Köyü Camii’nde düzenlenecektir.

20 Haziran 2018 Çarşamba günü İskeçe Gazhane Camii’nde gerçekleşen elemeler sonucunda, aşağıdaki alfebetik isim sırasına göre belirtilen öğrencilerimiz, finalde yarışmaya hak kazanmışlardır.

a) İlkokul 5’nci ve 6’ncı sınıf öğrencileri. (I. Grup)

Finalde 13 öğrenci yarışacak olup, alfabetik sıraya göre isimler şunlardır:

b) Ortaokul 1’nci, 2’nci ve 3’ncü sınıf öğrencileri. (II. Grup)
Finalde 3 öğrenci yarışacak olup, alfabetik sıraya göre isimler şunlardır:

c) Kur’anı Kerimden Âyeti Kerime Ezberleme yarışmasına ilkokul ve ortaokul öğrencileri. (III. Grup)
Finalde 9 öğrenci yarışacak olup, alfabetik sıraya göre isimler şunlardır:

İskeçe Müftüsü
Ahmet METE