YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

13-09-2019

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

2019-2020 öğretim yılına "BİSMİLLAH" diyerek girdik. Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim - öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyor ve yeni Eğitim Öğretim Yılını tebrik ediyorum. Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olarak çocuklarımızın çağımızın gereklerine uygun, en iyi bir şekilde yetişmeleri için sorumluluk bilinci içersinde olmamız ve gerekeni yapmamız gerekmektedir.

Şunu çok iyi bilmeliyiz ki, artık çağımız bilgi çağıdır. Azınlık olarak yaşadığımız bu topraklarda, çocuklarımız çağdaş eğitimin gerisinde kalırlarsa, ezilmeye ve başkalarının kul kölesi olmaya mahkum olurlar. Bu nedenle; anne-babalar, toplum liderleri, öretmenler, din görevlileri herkes üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Rabbimiz Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir yıl nasip eylesin.

Ahmet METE
İskeçe Müftüsü