İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN DİN GÖREVLİLERİ ÜÇ AYLARA GİRİŞ ETKİNLİKLERİ

25-02-2020

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ BAYAN DİN GÖREVLİLERİ ÜÇ AYLARA GİRİŞ ETKİNLİKLERİ

skeçe Müftülüğüne bağlı bayan din görevlileri tarafından 22 Şubat 2020 Cumartesi gecesi Paşevik Köyünde ve 23 Şubat 2020 Pazar günü Gökçeler Köyünde "üç aylara giriş ve Regaip’’ adı altında düzenlenen etkinlikler büyük bir coşkuyla karşılandı.

22 Şubat Cumartesi yatsı namazını müteakiben Paşevik Camii’nde, İskeçe Müftülüğüne bağlı bayan vaizeler ve bayan din görevlileri tarafından "üç aylara giriş ve Regaip" adı altında etkinlik düzenlendi. Programın sunuculuğu İskeçe Müftülüğüne bağlı vaize Yıldız Uzun tarafından yapıldı. Program tevbe-i İstiğfar ve Kur’an-ı Kerîm tilavetiyle başladı. Akabinde, İskeçe Müftülüğü Bayanlar Korosu tarafından ilahiler ve salavatlar okundu. Programın devamında İskeçe Müftülüğüne bağlı vaizeler "üç ayların fazileti ve değerlendirilmesi" konusunda Paşevik köyü ve civar köylerden katılan hanımları bilgilendirdiler. Programa duayla devam edilip gelen hanımlara ve çocuklara ikramlarda bulunuldu. Üç aylara giriş ve Regaip etkinliği, İskeçe Müftülüğüne bağlı İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam’ın teşekkür konuşmalarıyla sonlandırıldı.

23 Şubat Pazar ikindi namazını müteakiben yaka bölgesine ait Gökçeler Köyü Camii’nde, İskeçe Müftülüğüne bağlı bayan vaizeler ve bayan din görevlileri tarafından benzer bir program düzenlendi. Gökçeler ve Paşevik köylerinde gerçekleşen etkinliklerde civar köylerden de yoğun ilgi gösterildi.

Her iki programa da halk yoğun katılım gösterdi.