9 Ramazan ayirac 21 Nisan ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1442 Çarşamba 04:51 06:25 13:24 17:10 20:13 21:41

İSKEÇE AZINLIK ORTAOKUL VE LİSESİ AİLE BİRLİĞİ VE ÖĞRENCİLERİ MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİLER

27-03-2021

İskeçe Azınlık Ortaokul ve Lisesi Aile Birliği ve öğrencileri, İskeçe Müftümüz Ahmet Mete’yi Berat Kandili münasebetiyle  ziyarette bulundular.

İskeçe Azınlık Ortaokul ve Lisesi Aile Birliği ile İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, okulun durumundan ve öğrencilerin hedefleri hususunda bilgi alışverişinde bulundular.

Faziletli Müftümüz, İskeçe Ortaokul ve Lisesi Aile Birliği Heyetine Kandil münasebetiyle gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı memnuniyet ve teşekkürlerini sunmuştur.