9 Ramazan ayirac 21 Nisan ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
1442 Çarşamba 04:51 06:25 13:24 17:10 20:13 21:41

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE MAHKEMEYE YAZILI İFADE VERDİ

30-03-2021

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE MAHKEMEYE YAZILI İFADE VERDİ

Gökçepınar asker (Katunlu) cenazesinde olmayan olayları olmuş gibi gösteren bazı kişileri mahkemeye veren Müftümüze, sözkonusu şahıslar hakaret davası açtı. Faziletli Müftümüz Ahmet Mete, avukatlarıyla  mahkeme binasına gidip yazılı ifadesini teslim etti.

Müftümüz Mete, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, ‘‘Bugün yine bir şikayetin neticesinde savunmamızı vermeye gittik. Batı Trakya Müslüman Türkünden hain de teröristte çıkmaz. Biz hakkımızı demokratik yollarla elde etmek için mücadele ederiz.’’ ve ‘‘Birileri bıkmadan şikayet edecek. Bu adamın haddini bildirin diyecek. Bizler de yılmadan savunmalarımızı verip yola devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.