15 Rebiü'l-Evvel ayirac 21 Ekim ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN İ.T.B.’YE KADAR DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI KIRAN’A VE ATİNA BÜYÜKELÇİSİ ÖZÜGERGİN’E EŞLİK ETTİ

06-05-2021

T.C. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, T.C. Atina Büyükelçisi sayın Burak Özügergin ve Gümülcine Muavin Konsolosu Subutay Koç ile beraberindeki heyet, İskeçe’de faziletli Müftümüz Ahmet Mete’yi makamında ziyaret ettikten sonra  İskeçe Türk Birliği’nde soydaşlarıyla buluştular.

Faziletli Müftümüz Ahmet Mete, Dışişleri Bakan Yardımcısı sayın Kıran’a ve Atina Büyükelçisi sayın Özügergin’e İ.T.B.’ye kadar yürüyerek eşlik etti.