FAZİLETLİ İSKEÇE MÜFTÜMÜZ AHMET METE BURA DERNEĞİ YÖNETİCİ VE ÜYELERİYLE ÇEVRİMİÇİ ORTAMDA BULUŞTU

09-05-2021

Faziletli Müftümüz Ahmet Mete, bu akşam Boğaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA)’nin düzenlemiş olduğu çevrimçi toplantıya zoom üzerinden konuk oldu.

BURA derneği, pandemiden önce her yıl geleneksel olarak Batı Trakya’da iftar düzenlemekteydi. BURA derneği, pandemi nedeniyle iki yıldır Batı Trakya’da iftar yemeği organize edemediği için, zamanın gerekliliğine uygun olarak,  Batı Trakya’nın önde gelen simalarıyla online ortamda bir araya geldi.

Faziletli Müftümüzün katılmış olduğu çevrimiçi görüşmede, Ramazan ve pandemiden, Batı Trakya’da Ramazan’ın küresel salgın çerçevesinde nasıl ihya edildiğinden bahsedildi.

BURA derneğinin düzenlemiş olduğu çevrimiçi toplantıya faziletli İskeçe Müftümüz Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ve Mustafçova Belediye başkanı Rıdvan Deli Hüseyin de konuk oldu.