15 Rebiü'l-Evvel ayirac 21 Ekim ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN FİLİSTİN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK

22-05-2021

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN FİLİSTİN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK

İskeçe Müftümüz Ahmet Mete ve SYRIZA Milletvekili Hüseyin Zeybek önderliğinde gerçekleştirilen  ’’Filistin Destek Yürüyüşüne’’ Azınlık  büyük ilgi gösterdi. Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Eski Milletvekili Ahmet Haciosman, Rodop Milletvekili adayı Özgür Ferhat ve Azınlığımızın birçok önde gelen kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşe Filistin Mescid-i Aksa ve Gazze’de İsrail devleti tarafından yapılan zulüm tekbirler ve sloganlar eşliğinde kınandı. Yürüyüş İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek’in teşekkür konuşmasıyla son buldu.