MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN HAFTA SONU FAALİYETLERİ YOĞUN GEÇTİ

12-07-2021

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN HAFTA SONU FAALİYETLERİ YOĞUN GEÇTİ

11 Temmuz 2021 Pazar günü, Müftülük çatısı altında faaliyet gösteren; Şahin ve Mustafçova Kur’ân Kurslarının hatim törenleri gerçekleşti. Müftülük bünyesinde düzenlenen her iki etkinlikte de pandemi kurallarına riayet edildi. Şahin hatim merasimine faziletli Müftümüz Ahmet Mete, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek ve Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin iştirak etti. Hatim yapan öğrenciler ve ailelerinden birer kişinin katıldığı Şahin hatim merasiminde, kısa bir konuşma yapan Müftümüz Ahmet Mete; eğitimin öneminden, milli ve manevi değerlerimizden ve gençlere yönelik yapılması gereken çalışmalardan bahsetti. Şahin hatim merasimi Müftümüz Ahmet Mete’nin yaptığı hatim duasıyla son buldu. Mustafçova hatim merasiminde ise Müftülüğümüzü temsilen; vaiz Şaban Kurt hocamız katıldı.

Faziletli Müftümüz Şahin ve Mustafçova Kur’ân kurslarında hatim yapan öğrencileri tebrik etti.