15 Rebiü'l-Evvel ayirac 21 Ekim ayirac İskeçe/Öğle ayirac İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı

YARDIM KAMPANYASI DUYURUSU

12-08-2021

YARDIM KAMPANYASI DUYURUSU

Aziz Kardeşlerim,

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu’nun 10 Ağustos 2021 tarihinde aldığı karar çerçevesinde; son dönemde ülkemiz Yunanistan ve Anavatanımız Türkiye’de yaşanan yangın felaketleri dolayısıyla Batı Trakya Türk Azınlığı çapında maddi bir yardım kampanyası başlatılmıştır.

Bu vesileyle, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu’nun verdiği karar üzerine; İskeçe Müftülüğü ve İskeçe Türk Birliği olarak yangınlarda zarar gören madurların az da olsa yaralarını sarmak için bu yardım kampanyasını başlatıyoruz.

“Müslüman, kendisi için istediğini başkaları için de arzu edendir” hadis-i şerifini şiar edinerek  yangınzedeler için açılan bu kampanyaya destek verelim. İmamlar ve mütevelli heyetleri tarafından liste usulüyle toplanacak yardımların en yakın zamanda Müftülüğümüze veya İskeçe Türk Birliğine teslim edilmesi önemle duyurulur.

Ahmet METE

İskeçe Müftüsü