İSKEÇE MÜFTÜ YARDIMCIMIZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

29-10-2021

İSKEÇE MÜFTÜ YARDIMCIMIZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONUNA KATILDI

T.C.  kuruluşunun 98. yıl dönümü Gümülcine’de de kutlandı. Bu yılki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu, Covid -19 salgını nedeniyle Gümülcine Başkonsolosluğu bahçesinde yapıldı.

Resepsiyona, salgın nedeniyle sınırlı sayıda davetli katıldı. Davetliler Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ve eşi Aslı Ömeroğlu ile diğer başkonsolosluk mensupları tarafından karşılandı. Tören, Türkiye ve Yunanistan milli marşlarının çalınmasıyla başladı. Devamında ise Başkonsolos Ömeroğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajını okudu.

Gümülcine’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna başta İskeçe Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu olmak üzere;  Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Şapçı – Maronya Belediye Başkanı Dinos Haritopulos, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, azınlık dernek başkanları ve diğer davetliler katıldı.