FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE’NİN KAYINPEDERİ EBEDİYETE UĞURLANDI

15-11-2021

FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZ AHMET METE’NİN KAYINPEDERİ EBEDİYETE UĞURLANDI

Faziletli Müftümüz Ahmet Mete kayınpederinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Faziletli müftümüz Mete, vefat haberini “Değerli eşimin kıymetli babası kayınpederim Delihüseyin Hüseyin vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Evlatlarına sabırlar versin.” şeklinde duyurdu.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Müftümüz Ahmet Mete’nin kayınpederinin vefatı münasebetiyle bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda “İskeçe S. Müftümüz Sayın Ahmet METE’nin kıymetli kayınpederi Hüseyin DELİHÜSEYİN’in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, Müftümüz Ahmet METE’ye, kederli ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Bunun yanında, DEB Partisi, İskeçe Türk Birliği ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği de taziye mesajları yayınladılar.

Müftümüzün kayınpederi  Yassıören köyünde, 14 Kasım Pazar günü toprağa verildi. Cenaze namazına iştirak eden Müftü Yardımcımız Ahmet Hraloğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Müftümüz sayın Ahmet Mete Hocamızın vefat eden kayınpederi merhum Hüseyin Deli Hüseyin’in cenaze namazına katılarak son yolculuğuna uğurladık. Rabbim rahmeti ile muamele eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalan başta Müftümüz olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diler, Allah’tan sabır niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.