BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİNİN KATILIMCILARI İFTARDA BULUŞTU

09-04-2022

BALKAN KOLUNDA KADIN OLMAK PROJESİNİN KATILIMCILARI İFTARDA BULUŞTU

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği tarafından başlatılan ‘‘Balkanda Kadın Olmak’’ projesinin katılımcıları 9 Nisan Cumartesi günü iftarda bir araya geldi.

İftara, T.C. Gümülcine Başkonsolosu sayın Murat Ömeroğlu, faziletli İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Deli Hüseyin ve İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu katıldı.

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘‘İskeçe Müftülüğü ile Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği tarafından başlatılan ‘Balkan Kolunda Kadın Olmak’ projesinin katılımcılarıyla iftarda birlikteydik. Nazik davetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.