AÇIKLAMA

10-05-2022

AÇIKLAMA

2022 yılı Ramazan Ayı içerisinde Müftülüğümüz bünyesinde İskeçe Bölgesinde Ramazan’ın ortasında camilerde açılan sergilerden, fitre ve zekâtlardan toplanan meblağ, din görevlilerimiz tarafından yapılan araştırma ve tespitlerimiz neticesinde, belirlenen 110 yetime, 140 fakir talebelere teslim edilmiştir. Ayrıca hazırlanan 500 adet kumanya da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmıştır.

Sonuç olarak; Ramazan Ayında Müftülüğümüzde toplanan para yardımı ve kumanyalar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

Siz değerli cemaatimize böyle hayırlı bir vazifede bize destek verdiğiniz ve bu yardımları sizin adınıza yapma fırsatını verdiğiniz için cân-ı gönülden şükranlarımızı sunar, Allah’tan bereketinize bereket katmasını niyâz ederim. Yaptığınız yardımları ve verdiğiniz zekât ve fitrelerinizi Allah kabul etsin.

Ahmet METE

İskeçe Müftüsü