BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN ALTINCI HAFTASI TAMAMLANDI

13-05-2022

BALKANDA KADIN OLMAK PROJESİNİN ALTINCI HAFTASI TAMAMLANDI

İskeçe Müftülüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği organizasyonu ile gerçekleşen projenin altıncı hafta toplantısı 11 Mayıs Çarşamba günü saat 18:00’da Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde Şahin Eğitim ve Kültür Derneği’nin çatısı altında yapıldı.

İskeçe Müftülüğü vaizesi Fatma Onbaşı ‘‘İnsan Hayatında İsraf ile Tasarrufun Yeri ve Önemi’’ konulu bir sunum gerçekleştirirken; Uzman Psikolog sn. Seval Osmanoğlu ise yaptığı konuşmalarında; ‘‘Değerlerimiz ve Değer Bilinci’’ konusunu işledi.

Şahin Eğitim ve Kültür Derneğinin ev sahipliği yaptığı 6. hafta etkinliğine T.C. Gümülcine Başkonsolosunun eşi sn. Aslı Ömeroğlu, Muavin Konsolos Neslihan Altay, İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam ve BTAYTD Başkanı Hüseyin Baltacı’nın eşi Özlem Otuzbir hazır bulundular. Sayın Aslı Ömeroğlu, yapılan etkinliklerin önemine değinip Batı Trakya Kadınına kattığı değeri vurguladı.

Proje kapsamında olan Gökçepınar, Ketenlik ve Şahin bayanları Şahin Karaca Ayşe Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Balkanda Kadın Olmak Proje’sinin kapsamında yapılan bilgilendirme toplantıları bayanlar tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.