TEŞEKKÜR

25-07-2022

TEŞEKKÜR

14 Temmuz 2022 Perşembe sabahı faziletli müftümüz ve liderimiz Ahmet Mete hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu acımızı paylaşmak üzere, gerek anavatanımız Türkiye’den, gerekse vatanımız Yunanistan ve komşularımız Bulgaristan ve Kuzey Makedonya’dan taziye ziyaretinde bulunan, telefon ederek acımıza ortak olan ve sosyal medya üzerinden taziye mesajı yayınlayan başta T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’na, İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya, İletişim Başkanı Sn. Fahrettin Altun’a, Dışişleri Bakan Yardımcısı Sn. Yavuz Selim Kıran’a ve tüm Dışişleri temsilcilerine, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Sn. Hakan Çavuşoğlu’na, Diyanet İşleri Başkanı Sn. Prof. Dr. Ali Erbaş’a, YTB Başkanı Sn. Abdullah Eren’e, TİKA Başkan Yardımcısı Sn. Mahmut Çevik’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ömer Çelik’e, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Faik Öztrak’a, İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e, Saadet Partisi Genel Başkanı Sn. Temel Karamollaoğlu’na, BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici’ye, Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn. Ahmet Davutoğlu’na ve Başkan Yardımcısı Sn. Ümit Yardım’a, Deva Partisi Genel Başkanı Sn. Ali Babacan’a, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sn. Mustafa Sarıgül’e, Zafer Partisi yetkililerine, Edirne Milletvekili Sn. Dr. Fatma Aksal’a, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na, İBB Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tevfik Göksu’ya, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sn. Fatih Ünal’a, Edirne Belediye Başkanı Sn. Recep Gürkan’a, Kırklareli Belediye Başkanı Sn. Mehmet Siyam Kesimoğlu’na, Keşan Belediye Başkanı Sn. Mustafa Helvacıoğlu’na, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sn. Cüneyt Yüksel’e, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, ABTTF Başkanı Sn. Halit Habipoğlu’na, Bulgaristan Başmüftüsü Sn. Mustafa Aliş Hacı’ya ve beraberindeki bölge müftülerine, Bulgaristan Başmüftü Yardımcıları Beyhan Mehmed’e ve Ahmed Hasan Bahadır’a, Bulgaristan Müslümanları Yüksek İslâm Şurası Başkanı Sn. Vedat Ahmed’e, Edirne Müftüsü Sn. Alettin Bozkurt’a, Edirne Müftü Yardımcısı Sn. Adem Özsoy’a, Trakya Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Murat Türkyılmaz’a, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Tevhit Ayengin’e, Kayseri Hakimi Sn. Selim Tan’a, Kuzey Makedonya Anayasa Mahkemesi Sabık Başkanı Sn. Salih Murat’a, Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sn. Halit Kanak’a, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Ali Cengiz Kalkan’a, DİTİB Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ahmet Dilek’e, IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün’e, IGMG Hessen Bölge Başkanı Sn. Bilal Kaçmaz’a, UMAD Derneği Başkanı Sn. Abdulvahap Ekinci’ye, İmam Ebu Hanife ve İmam Maturidi Araştırma Vakfı Başkanı ve Çatalca Vaizi Sn. Dr. Muhammet Masum Vanlıoğlu’na teşekkürü borç biliriz.

Bu sancılı süreçte her an yanımızda bulunan ve cenaze töreninin merhum müftümüze yakışır bir şekilde gerçekleşmesinde çok ciddi emeği bulunan T.C. Atina Büyükelçisi Sn. Burak Özügergin’e, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sn. Murat Ömeroğlu’na, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü Sn. İbrahim Şerif’e, İskeçe Milletvekilleri Sn. Hüseyin Zeybek’e ve Sn. Burhan Baran’a, İskeçe Belediye Başkanı Sn. Manolis Tsepelis’e, Belediye Başkan Yardımcıları Sn. Levent Karaosman’a ve Sn. Suha Bekiroğlu’na, Mustafçova Belediye Başkanı Sn. Rıdvan Deli Hüseyin’e, Kozlukebir Belediye Başkanı Sn. Rıdvan Ahmet’e, Batı Trakya Türklerinin Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticilerine, İskeçe Müftülüğü Din Görevlilerine ve  tüm Batı Trakya Müslüman Türk halkına da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Merhum müftümüz Ahmet Mete’ye Cenab-ı Hak’tan rahmet, milletimize ise baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz...