İSKEÇE MÜFTÜ ADAYLARI MUSTAFÇOVA BELEDİYE BAŞKANI RIDVAN DELİHÜSEYİN VE DOĞU MAKEDONYA-TRAKYA BÖLGE EYALET MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI İRFAN HACIGENE’Yİ ZİYARET ETTİLER

02-09-2022

İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ile Mustafa Kamo, İskeçe Müftü Vekilimiz Ahmet Hraloğlu’nun başkanlığında, 2 Eylül Cuma günü, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’e ziyaret gerçekleştirdiler. Akabinde Doğu Makedonya-Trakya Bölge Eyalet Meclis Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene’yi ziyaret ettiler.

Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ’’İskeçe Müftü adaylarımız Mustafa Trampa ve Mustafa Kamu hocalarım Müftü vekili Ahmet Hraloğlu nun mihmandarlığında belediyemizi ziyaret edip adaylık ve süreç ile ilgili bilgilendirdiler. Mevlâm görevlerinizde başarılı kılsın...

Dostlar !!!

Başımızın TÂÇ’larısınız...’’ ifadelerine yer verdi.