İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA KAMO GÜNDEM’E KONUŞTU

07-09-2022

İSKEÇE MÜFTÜ ADAYIMIZ MUSTAFA KAMO GÜNDEM’E KONUŞTU

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Kamo, 6 Eylül Salı günü, 9 Eylül Cuma günü yapılacak müftü seçimi öncesinde Gündem Gazetesi’ne konuştu. Müftü adayımız Mustafa Kamo, halkı camilerde yapılacak seçime katılmaya davet etti. Müftülük gibi önemli bir konuda 9 Eylül Cuma günü adeta bir milat yaşanacağını ifade eden Kamo, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın müftü seçimi sürecine çok ciddi anlamda destek verdiğini söyledi.

İskeçe Müftü adayımız Mustafa Kamo şunları dile getirdi:
“Bu kısa zamanda müftülük seçimlerindeki çalışmaların ve tabii ki bizlerin tek hedefi daha çok halka ulaşmaktır. İnsanlarımıza ulaşıp olayı kendilerine yakından anlatmaktır. Ulaştığımız halkımıza gerek ben gerekse Mustafa Trampa hocam güzel bir iz, güzel bir izlenim bırakmak için çalışıyoruz. Amacımız katılımı en üst düzeye taşımamızdır. Bu seçimde hiç şüphesiz bizlerin en büyük destekçisi halkımızdır.

Müftülük seçimlerindeki ilgi ve alakanın yüksek olması bizi hakikaten memnun ediyor. Bu yolda ikimizin de gayesi aynıdır. Halkımızın desteği bizim için çok önemli. Bu yüzden müftü seçimi yapılacak 9 Eylül Cuma günü tüm halkımızın katılımını bekliyoruz.”