ESKİ VALİ YARDIMCISI MUSA VİDİNLİ FAZİLETLİ MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET EDEREK TEBRİK ETTİ

12-09-2022

İskeçe Sabık Vali Yardımcısı Sn. Musa Vidinli, yeni seçilmiş faziletli İskeçe Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Sabık Vali Yardımcısı Sn. Musa Vidinli, faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’ya görevinde başarılar dileyip güncel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İskeçe Sabık Vali Yardımcısı Musa Vidinli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

‘‘İskeçe Müslüman Türk halkının hür iradesiyle seçilen Faziletli Müftümüz Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret ettim, kendisine tebriklerimi ve başarı dileklerimi sundum.’’